Werkwijze

Intake

De reis naar uw zonnepanelensysteem begint met een korte intake via e-mail of telefonisch.
Tijdens de intake zullen wij een aantal vragen stellen over uw woning, huidige energieverbruik, gewenste opbrengst en het type dak.

Schouwing

Tijdens de schouwing komen wij bij u langs en zullen wij kijken naar bouwtechnische zaken, hierbij kunt u denken aan het type groepenkast (1 of 3-fase), dakoppervlakte en de eventuele obstakels, internetverbinding en routebepaling van de installatiekabel van de zonnepanelen naar de groepenkast.

Daarnaast is de aanschaf van een zonnepanelensysteem een investering en wij vinden het belangrijk dat u goed wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.

Offerte op maat

Op basis van de schouwing zullen wij een offerte op maat opmaken. In de offerte zult u informatie terugvinden over de verwachte opbrengst, investering en de zonnepanelensysteem componenten.

Planning

Zodra de getekende offerte is ontvangen, zullen wij de installatie inplannen en proberen wij de tijd tussen handtekening en installatie zo kort mogelijk te houden. Doorgaans kunnen wij de installatie binnen vier weken plaatsen.

Daarnaast zullen wij aangeven wat wij verwachten van de werkomgeving. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het opruimen van de meterkast en ruimte maken in de voor- en/of achtertuin, indien van toepassing, voor het plaatsen van de steiger.

Installatie

Na aankomst gaat het team de werkomgeving voorbereiden en vervolgens het zonnepanelensysteem monteren. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel, dit betekent dat wij onze werkzaamheden utvoeren volgens de laatste richtlijnen.

Oplevering

Wij vinden het belangrijk dat het zonnepanelensysteem naar verwachting wordt opgeleverd, daarom voeren wij na elke installatie verschillende kwaliteitscontroles uit en leggen de uitkomst vast in een opleveringsdocument.