Over ons

voor nu en de toekomst

Waar de zon het verschil maakt

Sinds 2022 heeft LEET zich toegelegd op de zonnepanelen. Hoewel ons oorspronkelijke vakgebied als aannemersbedrijf voornamelijk gericht was op de totaalrenovatie van particuliere woningen, hebben we gemerkt dat onze klanten steeds vaker vroegen om zonnepanelen als onderdeel van hun renovatie- en verduurzamingsprojecten. Om aan deze groeiende vraag te voldoen, hebben we besloten om ook zonnepaneleninstallaties te gaan verzorgen.

In het begin hebben we deze installaties uitgevoerd met externe zonnepaneelinstallateurs. Echter, door de toegenomen drukte op de markt zagen we de kwaliteit van het werk afnemen en werden levertijden steeds langer. Omdat we kwaliteit, persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen, hebben we ruim een jaar geleden een belangrijke beslissing genomen. We zijn een partnerschap aangegaan met erkende lokale elektriciens die zijn aangesloten bij Techniek Nederland en InstallQ, om zo de zonnepaneleninstallaties voor onze klanten te verzorgen.

Door deze samenwerking kunnen we onze klanten verzekeren van hoogwaardige dienstverlening en professionele installatie van zonnepanelen, als onderdeel van onze totaalrenovatie en verduurzamingsservice. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van duurzame oplossingen, met behoud van de kwaliteit en betrouwbaarheid waar LEET om bekendstaat.